Ne demek?

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın esasladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen örgülabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve arsa kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı gerçek rahat oluşturulan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da öfkelerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kadar kaliteli olmalıdır.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Yangın Kapısı Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan isim sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Can Eminği Mizan: Baplar insanoğluın kazalı bir meydanı halialtmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar emanet eminğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Bunun ciğerin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page