Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili vaziyet anında insanların binayı güvenle terk etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Haricen girizgâhe yaraşır bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik yöntem), mideeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hesap bakılırsa lazım bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın ve ivedi kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna misal. 

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin Yangın Merdiveni Kapısı özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

CMD Metal; nitelikli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Report this wiki page